Announcement-Announcement !
This Belog Was Taken By Siti Asmaa Athirah And She Also Was Taken By Mohamad Firdaus
Thira Belog's

DIA | SEBENARNYA | PUNYA | HATI | YANG | TERLALU | " SWEET "

Sayang ? ouh sayang ? dah lama thira tinggalkan blog ni kan ?
terasa macam blog nih dah usang je .
har har . 
biasa lar . busy memanjang .
*perasan sebentar masa teblourane
 then malam nih . 
tetiba je rasa nak sign in kan blog nih .
tetambah lagi I Have A Nice Story utk dikongsikan dengan sesayang-2 semua .
*nice lar sgt kan ? #menyampah 
  hehe ! :) 
*sambil tekan keyboard : sambil TERSENGIH sorang diri .

M . F . C . A

apa tuu ? ouh . oke .
meh sini meh thira nak explain .

M - MOHAMAD
F - FIRDAUS 
C - CHE
- AHMAD

ouke ? dah ? jelaskah sayang ? 
sape tuu ? ouh . ouke .. tuu 
BUDAK HITAM MANIS 
yang dah fall in kan HATI THIRA ke HATI DIA .
oh my ? apa kes ni ?
kes rompakan ea ?
ouh . it's sokey . kalau-2
hubby nak rompak hati kita ni , rompak lar .
har har . ayat kita macam mintak NYEKEH hubby lar pulak .
actually , :( semalam and termasuk malam ni , 
thira asyik dapat penyakit je tau .
semalam : masa thira tengah texting and calling-2 hubby
yang tak terbalas-2 text thira . calling-2 yang tak diangkat-2 .
tetiba je kepala nih rasa cam berat je .
memang pening gila-2 .
lastly pukul 12 tepat .
thira terus tidur .
masa tengah tidur yang tak berapa nak lena .
dalam pukul 1:50 a.m . 
I received call from my hubby .
nasib baik tersedar .. tuu pun nasib baik thira vibrate kan
handphone cap ayam thira tuu .
so , apa lagih . terus gitau kat dia lar yang my kepala was so sakit-2 lar .
*kelaparan perhatian dari seorang kekasih . har har .
then , dia macam ambil berat lar .
kira macam RUNSING lar . 
malam nih pulak . 
perut thira pulak yang terasa sakit-2 cam cacing tengah menendang-2 . :(
then , apa lagih . terus texting kat hubby lar . ngadu kat dia yang my perut was so sakit-2 .
*asyik-2 hubby jekan ? eh , rimas lar . eh , suka hati umie abah thira lar .
ouke . apa yang thira nak story kat sini .
semenjak dua menjak nih . thira terasa macam KEBAHAGIAAN ITU MILIK KAMI BERDUA .
huhu .
tak sia-2 lar allah turunkan penyakit kat thira .
har har . terasa macam untung larh .
kita sakit , ada orang yang tolong ambil berat pasal kita .
ada orang yang nak tolong risaukan kita .
last meses sebelum dia nak bertolak pegi tusyen tadi :

: BIE ISAU LA KEADAAN SYG NI . SAKIT SOPMO :
: HOM-2 .. JANGE BUAT KIJO BRT-2 DEH ? SYG REHAT JAH  :
: HOM . TAKPOR LA SYG T BIE BALIK BIE JAGO SYG PULOK :

huhu . terharunya .. :)
thanks so much untuk my hubby . 
sebab sudi care budak ngengada cam kita nih .
and pagi tadi , thira receive a new report from kekawan thira .

: THIRA-2 , AKU TENGOK PEPAGI LAGI DAUH ASYIK SENYUM JE MEMANJANG :

eh bie ? apa kes bie ? nampak cam bahagia je semenjak dua menjak nih ?
tengah hari tadi pun kita tengok bie cam happy semacam je ?
huhu ! 
*sesibuk je thira nih kan ?
takpe-2 .. itu sebenar-2 nya yang selalu kita harapkan daripada bie tau .
sehari-2 kita bersama .
kita just nak tengok bie asyik tersenyum je .
nak tengok bie bahagia je .
nak tengok bie senyum sambil tutup mata rapat-2 .
" alaaaar-2 .. comelnye ...  "
ouke , dah . thira rasa just stop kat sini je key ?
jari jemari thira nih dah tak larat dah nak tekan keyboard lappy nih .
ouke . bye-2 sesayang semua .
I LOVE YOU MFCA !
mmuach ! :*  kat pipi ! ;)



Thanks For Reading:)Like This Post If You Like

 
Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Datang Bawa Kawan Sekali .